Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Erasmus+ Sport pályázatot nyert a Tóvárosi Iskola Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. február 01.
A Tóvárosi Általános Iskola az Erasmus+ Sport Program keretében pályázatot nyert a finn testvérváros, Kemi iskolájával, valamint a litván Garzgai Krantas Általános Iskolával közösen.
Tovább...
 
Megfáztál? Lázas vagy? Használd a természet erejét a gyógyuláshoz! - 4. rész Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. január 31.
Hideg van, vacogunk, folyik az orrunk, tüsszögünk és a láz sem akar tágítani mellőlünk. A háziorvosunkat nem akarjuk felkeresni, és gyógyszerhez sem akarunk nyúlni, amíg nem muszáj. – Mit tegyünk hát?
Tovább...
 
Felfázás ellen: vörös áfonya Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. január 31.
ImageA felfázás minden nő rémálma. Kevés dolog rosszabb annál, mint amikor másodpercenként úgy érezzük, hogy ki kell mennünk a mosdóba. Ráadásul van, amikor a vizeletürítést fájdalmas, égő vagy csípő érzés kíséri. – Ilyenkor jön jól a vörös áfonya!
Tovább...
 
Nemzetközi kiválóságra törekszik a Corvinus Egyetem Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. január 30.
Székesfehérvár felsőoktatásáról, a Budapesti Corvinus Egyetem megújulásáról és a helyi lehetőségekről volt szó azon a kerekasztal-beszélgetésen, melyet a Székesfehérvári Campuson szerveztek kedden délután. Az eseményen a város és az egyetem vezetői összegezték az eddigi közös munkát és osztották meg a résztvevőkkel a jövőbeni terveiket.
Tovább...
 
Felfázás ellen: vörös áfonya Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. január 30.
A felfázás minden nő rémálma. Kevés dolog rosszabb annál, mint amikor másodpercenként úgy érezzük, hogy ki kell mennünk a mosdóba. Ráadásul van, amikor a vizeletürítést fájdalmas, égő vagy csípő érzés kíséri. – Ilyenkor jön jól a vörös áfonya!
Tovább...
 
Dinnyésen az orvoslás lényegéről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2019. január 30.
Ismét felvilágosító, ismeretterjesztő eseményre kerül sor a Gárdonyi Járást lefedő Velencei Egészségfejlesztési Iroda (EFI) és az általa alapított Gárdonyi Egészségklub szervezésében.
Tovább...
 
Évnyitó rendezvény a Magyar Honvédség Parancsnokságán Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. január 30.
A januárban megalakult Magyar Honvédség Parancsnokságának törzsfőnöke, Mihócza Zoltán vezérőrnagy találkozott a Fejér megyei közhivatalok és társszervezetek vezetőivel kedden. Az MH ÖHP évértékelő és az MHP évnyitó rendezvényén a vezérőrnagy köszönetet mondott az eddigi szoros együttműködésért, valamint tájékoztatót adott az MHP jelenlegi helyzetéről és az előttük álló feladatokról.
Tovább...
 
KOR/TÁRS - HONFI/TÁRS Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. január 30.
Történettudomány, rajz- és képzőművészet, vizuális nevelés: ezekhez a területekhez kapcsolódnak a KOR/TÁRS - HONFI/TÁRS című élményalapú múzeumpedagógiai foglalkozások. A Jankovics Marcell tárlatára épülő középiskolásoknak kínált program a Trianoni békediktátum összefüggéseit segítik értelmezni a történelmi karikatúrák segítségével, érintve a szimbolika és a vizuális eszközök használatának témáit is. A Csók Képtár foglalkozásaira előzetesen kell jelentkezni!
Tovább...
 
Vizes Élőhelyek Világnapja a Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. január 30.
Első alkalommal tartanak a Vizes Élőhelyek Világnapjához kapcsolódó programokat a rehabilitált Sóstói Tanösvény természetvédelmi területén. Február 2-án, szombaton az érdeklődők szakemberek előadássait hallgathatják meg például a Velence-tavi Madárrezervátumról, vagy a természetvédelem fontosságáról, illetve levetítik a Hallhatatlanná vált mulandóság című dokumentumfilmet is, amely a Sóstó rehabilitációjáról készült.
Tovább...
 
Szóval győzni – tegnap zajlott az első forduló Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. január 29.
Tegnap zajlott a Szóval győzni kommunikációs bajnokság válogatója. Beszédre elszánt, 26 kreatív középiskolás gyűlt össze a Hiemer-házban, hogy a dr. Ignácz Adrienn pszichológussal, Bakonyi István irodalomtörténésszel és Kozáry Ferenc színművésszel folytatott improvizatív társalgásból kiderüljön: kik vetélkedhetnek márciusban a győzelemért.
Tovább...
 
Kiadvány készült a Csutora temető történetéről Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. január 29.
Váczi Márk a Csutora temető történetét kutatta: komplex vizsgálatot végzett, amelynek eredményeként a temetőkápolna építéstörténetét, a művelődéstörténetileg fontos szerepet játszó síremlékeket és kőfaragókat is bemutatja, valamint egy temetőkatasztert is tartalmaz az elkészült tanulmánykötet. A bemutató holnap délután lesz a Civil Központban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9406 - 9416 / 20389